Gitaarles

Wat je muzikale ambities ook zijn, je bent van harte welkom.

Heb je altijd al willen rocken op een elektrisch gitaar? Of lekker met je vrienden rond het kampvuur willen jammen? Speel je misschien al een tijdje maar wil je beter leren spelen?
Op een wijze die afgestemd is op jou, leer je meer dan alleen gitaar spelen. Mijn doel is om niet alleen je muzikaliteit te bevorderen, maar je vooral plezier te laten beleven aan het spelen, aan de gitaar. Mijn werkwijze is intuïtief: ik voel aan wat bij je past en samen met jou bepaal ik zo jouw eigen muzikale traject.

Dus ook als je nog nooit een gitaar in je handen hebt gehad, ben je van harte welkom. Je les word aangepast aan het niveau waarop jij je bevindt. En… als je ambities hebt om naar het conservatorium te gaan, ben je bij mij zeker ook aan het juiste adres. Ik begeleid je graag tot op hoog niveau.

De gitaarlessen verzorg ik in een eigen ruimte in mijn huis. Je kunt wekelijks een half uur bij me terecht. We spreken eerst een (gratis) proefles af en spreken daarna een vast tijdstip af voor wekelijkse of tweewekelijkse lessen.  De kosten zijn € 50,- per maand (incl. BTW / boven de 21 jaar), automatisch te betalen per de eerste van de maand. Als je liever samen met een bekende van je gitaarles hebt, dan is dat ook mogelijk. In dat geval kunnen we de tijdsduur aanpassen en zal ook het tarief wat wijzigen. Eigenlijk is veel mogelijk, in goed overleg.

 

Eén gedachte over “Gitaarles

  1. Nu eens ff geen vraag maar een 5* beoordeling 🙂
    Ik volg nu 1,5 j les bij Martin, hij heeft me veel geleerd waardoor ik veel plezier beleef aan m’n akoestische gitaar. Een breed scala aan technieken heeft hij me bijgebracht, hierdoor durf ik zelf te jammen; heerlijk! Bovendien beleef ik nu Pink Floyd als nooit tevoren.

Reacties zijn gesloten.